35 jaar markt in Zulte!

  • 3 mei 2019

In mei 2019 bestaat de markt in Zulte officieel 35 jaar: het eerste marktreglement werd ondertekend op 2 mei 1984. Om dit te vieren én om onze mooie zondagsmarkt nog extra in de kijker te stellen, wordt de maand mei ook een echte marktmaand!

 

Alle bezoekers van de zondagsmarkt in Zulte kunnen tijdens de 4 zondagen in mei, stempels verzamelen op spaarkaarten. Deze zijn te verkrijgen bij de vaste marktkramers. Zij zijn herkenbaar d.m.v. een affiche en ballonnen.

 

Praktisch:

 

Wanneer: van zondag 5 mei t.e.m. zondag 26 mei 2019

Waar: zondagsmarkt in Zulte bij de  deelnemende marktkramers

Spaarkaarten: een volle spaarkaart = 5 unieke stempels, kan in de daartoe voorziene doos op de markt gedeponeerd worden of afgegeven worden op het gemeentehuis. De kaart moet ook volledig ingevuld zijn.

Prijstrekking: op maandag 27 mei worden de 35 winnaars uitgeloot

Prijsuitreiking: de officiële prijsuitreiking gaat door op zondag 2 juni na afloop van de prijsuitreiking van de Ontdekkingstocht. De winnaars worden per brief of e-mail verwittigd.

Info: bij de deelnemende marktkramers of dienst cultuur, Centrumstraat 8, 9870 Zulte, T 09 243 14 04, cultuur@zulte.be

 

Reglement:

  • Er worden 35 prijzen voorzien, waarvan 5 hoofdprijzen en 30 overige prijzen.
  • Alle spaarkaarten moeten uiterlijk maandag 27 mei 2019 om 12.00 uur in het gemeentehuis zijn.
  • De spaarkaarten worden gecontroleerd op het correct aantal unieke stempels. Indien geen volledige spaarkaart, wordt dit als ongeldig beschouwd en kan er geen prijs gewonnen worden.
  • De spaarkaarten worden gecontroleerd of de contactgegevens (naam, adres, e-mailadres/telefoonnummer) ingevuld zijn. Indien er geen contactgegevens op staan, wordt dit als ongeldig beschouwd en kan er geen prijs gewonnen worden.