Nieuws

  • 10 september 2019
Hartveilig

Cursus reanimeren en defibrilleren

Elke dag krijgen ongeveer 30 mensen in België een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Slechts 7% overleeft dit. Wordt een slachtoffer binnen de eerste 3 tot 4 minuten gereanimeerd en krijgt het een stroomstoot toegediend met een AED, dan heeft het tot 70% kans om te overleven.
collega gezocht!
  • 9 september 2019

Vacature kinderbegeleider - Sociaal Huis

Binnen het Sociaal Huis van Zulte staan ongeveer 115 medewerkers in voor een ruime waaier aan dienstverlening. Het Sociaal Huis wenst een enthousiaste en competente medewerker bij aan te werven: KINDERBEGELEIDER (M/V) Halftijds, contractueel, niveau C1-C3
collega gezocht!
  • 29 augustus 2019

Vacature bibliotheekmedewerker

Het gemeentebestuur van Zulte werft aan (m/v): BIBLIOTHEEKMEDEWERKER C1-C3  
  • 21 augustus 2019

Extra editie Feest van de Vrijwilliger 2019

Om de vrijwilligers te bedanken voor hun maatschappelijke inzet organiseert het gemeentebestuur van Zulte op zondag 25 augustus het tweejaarlijkse Feest van de Vrijwilliger. Dit jaar werd er gekozen voor een nieuw concept: een gratis, verzorgd en gevarieerd ontbijtbuffet.
  • 14 augustus 2019

Autodelen

Het gemeentebestuur van Zulte onderzoekt momenteel of het een meerwaarde is om het autodelen op te starten.
Tienertechniekacademie Zulte
  • 22 augustus 2019

Extra plaatsen wegens groot succes! Tienertechniekacademie voor kinderen uit het 5e en 6e leerjaar -

Vanaf woensdag 18 september worden er opnieuw workshops georganiseerd in het kader van de Techniekacademie. De Techniekacademie is een initiatief van Hogeschool VIVES en wordt financieel en logistiek ondersteund door het gemeentebestuur.
Onthaalouder/brabbelbuddy
  • 13 augustus 2019

2 kinderbegeleiders/onthaalouders voor de dienst opvanggezinnen

Heb je een hart voor kinderen? Werk je graag in een huiselijke sfeer? Plan je graag zelf je job? Heb je een opleiding genoten in de jeugdzorg?